Träffa Lika Unika på MR-dagarna i Älvsjö 15-17 november

MRdagarna2017bild

2018-11-13

Den 15-17 november finns Lika Unika på årets Mänskliga rättighetsdagar (MR-dagarna) som i år genomförs i Stockholmsmässan, Älvsjö. Vi deltar både genom att ordna ett seminarium torsdag eftermiddag och genom att finnas på plats med utställarmonter torsdag till lördag.

Lika Unika deltar när MR-dagarna arrangeras den 15 till 17 november på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi har utställningsmonter öppen och du hittar oss på plats C:15. Välkommen också att prata Agenda 2030 och mänskliga rättigheter med Lika Unika Akademi som finns tillsammans med oss i montern.

Torsdagen den 15 november klockan 16:30 till 17:30 ordnar vi ett seminarium om våld mot kvinnor och flickor med funktionsnedsättning, som har fått rubriken Hur får vi samhället att se, höra och förstå?

Vi ses!

Bilder: Fyra bilder från MR-dagarna i Jönköping 2017: Vår monter och där Maria Johansson, Peter Andersson och Mimount Tebibel på bild, samt bilder från seminariet vi ordnade, från seminarium om en MR-institution och en närbild på våra foldrar, knappar och annat i montern.